Facilities Technician

Odgovornosti tehničara u objektima

 

Budžetiranje

Uslužni tehničar odgovoran je za izradu budžeta i raspodelu sredstava dotičnim odeljenjima i osoblju.

Bezbednost osoblja i objekata

Osiguranje sigurnosti osoblja i objekta primarna je odgovornost tehničara u objektima. Mora da vodi evidenciju o funkcionisanju sigurnosne opreme i bezbednosnih mera prilagođenih u objektu. Dotičnom osoblju prijavljuje svaku grešku u sistemima i popravlja je.

Čistoća objekta

Tehničar za objekte zadužen je za nadzor nad domaćinstvom i osigurava održavanje čistog i higijenskog okruženja u kabinama, hodniku, recepciji, skladištu i svim ostalim delovima. On mora uputiti osoblje za čišćenje da poštuje određeni raspored za izvršavanje zadataka čišćenja.

Kupovina materijala i opreme

Tehničar u objektima zadužen je za kupovinu kućnog materijala, stacionarnih, gotovih, nameštaja i drugih zahteva koji se smatraju potrebnim za objekat.

Dogovorite se za zvanične događaje

Uslužni tehničar mora da preduzme neophodne aranžmane za službene događaje koji se održavaju u prostorijama kancelarije ili na bilo kom drugom mestu. Mora da se koordinira sa organizatorima događaja, ugostiteljima, umetnicima događaja, itd. Naručuje prodavce, vrši plaćanja i obavlja sve druge zadatke neophodne za nesmetano izvršenje događaja.

Nadgledati izgradnju i obnovu

Uslužni tehničar je dužan da nadgleda izgradnju novog objekta ili obnovu postojećeg objekta.

 

Majstor Novi Sad

Exit mobile version